RUSK på Kulturhavn d 28 august

with Ingen kommentarer

RUSK præsenterer udvalgte bands. ROCK, PUNK, METAL.

17: Simulator er af både dansk, islandsk og irakisk afstamning, samtidig med at medlemmerne også kommer fra forskellige steder i rockmusikken. Genrene strækker sig fra klassisk og hård rock, moderne punk, grunge og en smule heavy. Simulator er på vej til at udgive en demo-EP bestående af tre numre indspillet hos MediaSound med hjælp fra Musikforeningen Rusk. Yderligere har bandet materiale til at spille livesets på op til 45 minutter, hvortil der lægges stor vægt på at levere en intens og energisk optræden.

18: Den Forspildte Elite er et erfarent band, har spillet sammen i 32 år. Genren er Rock med en kraftigt afsmitning fra Punken. Bandet har netop udgivet et digitalt album debut med 4 numre.

19: HEDRON leverer tung, melankolsk og kompromisløs metal med fængende hooks og masser af melodi.
Bandets tunge og hookmættede metal bærer tydeligt præg af den forskelligartede musikalske baggrund, de fire medlemmer hver især bidrager med. Bandet nævner selv BEFORE THE DAWN, INSOMNIUM, MACHINE HEAD og SWALLOW THE SUN blandt inspirationskilderne.

20: Metalbandet KAMI, der har rødderne solidt plantet i death metal og genrens tyngde og energi, har døbt deres stil nærdødsmetal. For tiden arbejder Kami på nye numre til en kommende EP, og har spillet på RUSKfestival 2015, samt flere koncerter i 2016 på bl.a. Gimle i Roskilde. Med bandets knusende hårde lyd kombineret med en energisk live optræden, kan man forvente en intens metaloplevelse, der river i hele kroppen.

Hvor: Kulturhavn, Kulturhuset Islands Brygges koncertsal, Islands Brygge 18, 2300 København S
Hvornår: Den 28.08 kl 17- 21
Hvad: Rock, Punk, Melodisk Metal, Nærdøds Metal
Hvem: Musikforeningen RUSK
Entre: fri

"KAMI" Photo by Samy Khabthani