RUSKfestival2016 d 21. oktober

with Ingen kommentarer

RUSKfestival2016 rykker i år til BETA (ved siden af Amager Bio) og præsenterer et genremæssigt bredt line-up, der spænder fra alternativ rock, post-punk, metal til stoner rock. Fem bands indtager scenen og smider sammen en musikalsk fest og understreger, at kvaliteten, engagementet og energien i vækstlaget er til at få både øje og øre på. 

Dørene åbner kl. 19.00 og første band går på allerede kl. 19.30 og det koster ikke mere to flade tyvere i døren for at opleve følgende fem stærke acts:

GIL TAL kl. 19.30- 20.05
Dansk sanger og komponist, der genremæssigt bevæger sig i spændingsfeltet mellem alternativ rock, garage- og post-punk med en god portion energi og attitude.
https://www.facebook.com/Giltalmusic/ | https://www.youtube.com/channel/UCuO_fJ8Bv3lTnlMuGlBv2hg 

LOADED TO THE GUNNELS kl. 20.30- 21.05
En trio, der gør sig indenfor en hårdtslående og melodiøs rock, der trækker på genrer som stoner, grunge og mere progressiv rock.
https://www.facebook.com/loadedtothegunnels | https://soundcloud.com/loaded-to-the-gunnels 

PONTI kl. 21.30- 22.05
Dansksproget indierock band, der flyver højt på en kærlighed til det danske sprog og lyden fra den guitardominerede rock i 00’erne. 
https://www.facebook.com/ponti.musik | https://soundcloud.com/pontidk

SIMULATOR kl. 22.30- 23.05 
Moderne rock’n’roll med rødder i punk, klassisk rock og heavy metal, hvor catchy melodier sparkes af sted af crunchy guitar og en hårdtslående rytmesektion. www.Facebook.com/Simulator.rock | www.soundcloud.com/Simulator_band 

HEDRON kl. 23.30- 00.05
Tung og hookmættede metal kombineret med hurtige riffs fra melodisk dødsmetal og tunge elementer fra doom med melankolske og afdæmpede passager.
https://www.facebook.com/HedronMetal | https://soundcloud.com/HedronMetal

OM RUSK
RUSK er en musik- og øvelokaleforening, der arbejder for at styrke musikmiljøet i København. Foreningen administrerer 17 øvelokaler på Øresundsvej 6, Amager (ved siden af spillestederne Beta og Amager Bio) og er engageret i en række festivaler såsom UHØRT, Kulturhavn, Gutter Island Garage Rock Festival og Festival of Endless Gratitude.

RUSK yder også hjælp til upcoming musikere og udvælger hvert år 5 bands til et coachingforløb. I år er det Kristian Koch, Swann Pro Motion og Stone Solid Press som underviser i hvordan man promovere sig med større succes og styrker de fem bands i deres live performance, således at de alle leverer en endnu mere intens og gribende koncert, når de går på scenen til RUSKfestival.